Laadpassen - Klik hier voor meer info

Gepubliceerd jan. 04, 22
6 min read

Tijdregistratie - Hier vind je het

Beveilig uw objecten, van klein tot groot via Geotrack. Dankzij een onzichtbaar tracking device is de laatste positie van een object altijd bekend.

Bedrijven missen belangrijke informatie als rij-, rust- en werktijden niet goed bijgehouden worden en een koppeling met de back-office ontbreekt. Als er geen geïntegreerde bedrijfsapplicatie is, gebruiken medewerkers bijvoorbeeld Excel-sheets, die niet dagelijks en onvolledig bijgehouden worden. Alles behalve een ideale oplossing voor een betrouwbare urenregistratie… Dat kan anders en beter met: onze Buitendienst Tijdregistratie App (BTA) Daarmee voeren buitendienstmedewerkers uren ter plekke in, terwijl tegelijkertijd synchronisatie plaatsvindt met achterliggende bedrijfssystemen. zakelijke tankpassen.

Artikelen Voor De Zakenreiziger - Kijk op de websiteTegelijkertijd is het optimaal benutten van uw wagenpark cruciaal voor uw concurrentiepositie. De dienst Fleetboard Tijdregistratie geeft u een gedetailleerd overzicht van de rij- en rusttijden van uw chauffeurs. Ook kunt u informatie bekijken over de start van een dienst, kortere rusttijden en langere rijtijden, de geschatte resterende rijdtijd en nog veel meer.

Synchroniseer eenvoudig klantgegevens en hou de boekhouding altijd op orde door hun slimme koppelingen. Factureer geregistreerde uren, uitgaven en ritten direct door naar de klant. Met slechts een paar klikken van de muis! Gebruikersvriendelijk, snel en effectief.

Vpn Verbinding - Kijk op de website

En dit komt meteen ook heel wat andere, cruciale onderdelen in uw bedrijf ten goede. is namelijk belangrijk bij zowel de nacalculatie van projecten, als de facturatie ervan. En er is natuurlijk ook het bepalen en uitbetalen van de lonen van uw werknemers - tijdregistratie. Genoeg redenen dus om in actie te schieten, en voluit voor automatische urenregistratie te gaan (laadpassen).

Kwestie van de tijdsregistratie te gebruiken, die optimaal bij uw bedrijf én de specifieke situatie past. Dankzij een mobiele applicatie op de smartphone van uw installateurs, ontvangen zij een voorbereide, digitale werkbon. Dit werk vooraf kan perfect in combinatie met Diga, Planning, waarin de agenda’s van alle werknemers overzichtelijk te raadplegen zijn. zakelijke tankpassen.

Vpn Verbinding - lees verder

Wagenparkbeheer - Kijk op de websiteWagenparkbeheer - Bestel hier online

De medewerker vraagt snel de historiek van vorige interventies op, net zoals een overzicht van de technische fiche - wagenparkbeheer. Ook alle mogelijke wettelijke attesten zitten bij deze digitale werkbon. De Diga, Bon wordt digitaal verder ingevuld (online of via de app) en komt netjes door de klant ondertekend binnen via de backoffice. tijdregistratie.

Geen lastig overtikwerk meer, dus. U houdt een perfect overzicht op de werkuren en andere kosten, om direct aan een project te koppelen of een factuur te maken. Een andere eenvoudige manier van tijdsregistratie is de digitale prikklok, in de vorm van een handige en eenvoudige mobiele app. Ideaal voor monteurs. wagenparkbeheer.

Wagenparkbeheer - Voordelige prijzen

U krijgt per project een overzicht van de gepresteerde uren en de verplaatsingen, zodat dit eenvoudig om te zetten is in een correcte facturatie per werfpost. De werktijden worden daarbij volledig automatisch geregistreerd, inclusief pauzes en overuren. Zowat het enige wat u bij deze tijdsregistratie nog moet doen, is de Priklok App met uw boekhoudprogramma koppelen.

Een extra voordeel van deze digitale prikklok, is dat u op elk moment een overzicht heeft van eventuele aanwezige medewerkers. De tijdsregistratie is namelijk verplicht. Wilt u zowel uw personeel als het wagenpark monitoren? Dan is de module Cafca Track een voor u ideale vorm van tijdsregistratie. Iedere werknemer in uw bedrijf krijgt een sleutel of badge, waarmee verplaatsingen en werkuren worden geregistreerd.

Wagenparkbeheer - Bestel hier online

Maar ook uw personeel geniet van dit duidelijk en vooral ook objectief systeem (zakelijke tankpassen). Onder werknemers krijgen frustraties geen kans meer. Wie er de kantjes van afloopt, blijft immers niet langer onder de radar. Wat deze vorm van urenregistratie eens zo handig maakt, is dat ook hier alles online verloopt. Weg met de achterhaalde papieren nota’s.

Vpn Verbinding - Beste kwaliteitArtikelen Voor De Zakenreiziger - vind het hier

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector. Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere … Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf Ritrapportages skip to content download ebook servicedesk login franais nederlands vlaams oplossingen rittenregistratie track trace obd gps tracker fleet management software mobiliteitsvergoeding checkinatwork tijdregistratie ritrapportages prijzen materiaalbeheer temperatuurregistratie analytics carsharing mogelijkheden realtime kaartmateriaal actuele verkeersinformatie rapportages apps systeem integratie eco driving dashboard over ons visie en strategie de organisatie partners klantreferenties vacatures blog contact customer service login track trace ram trackandtrace is bij uitstek marktleider in gps tracking.

Zakelijke Tankpassen - Klik hier voor meer info

Betrek uw medewerkers bij het bijwerken van de HR-bestanden Met Kelio HR Assistant wordt het mogelijk verschillende toegangsrechten in te stellen voor verschillende groepen medewerkers. Zo stelt Kelio HR Assistant u in staat toegangsrechten toekennen aan uw werknemers, zodat ze zelf de gegevens in hun HR-dossier kunnen raadplegen, controleren en bijwerken zoals bijvoorbeeld identiteitsbewijzen, contactgegevens en burgerlijke staat.

Denk hierbij aan beoordelingen, opleidingen, enzovoort. En de HR-afdeling kan alle documenttypen toevoegen die nodig zijn voor het personeelsbeheer, zoals arbeidsovereenkomst, oproep, bedrijfswagen, tankkaart, medische controles, enzovoort.

Artikelen Voor De Zakenreiziger - Beste kwaliteit

Een wagenpark vertegenwoordigt binnen elke onderneming. Niet alleen kost een voertuig heel wat geld in aankoop of leasing, ook kunnen flink oplopen. Een moderne fleet manager heeft dus heel wat in de gaten te houden als het komt op . Gelukkig bestaan er heel wat softwarepakketten die het helpen te vereenvoudigen.

Vooraleer u begint te panikeren of rond te bellen, weet dat dit eenvoudig kan bekomen worden door de installatie van een Deze oplossing registreert namelijk alle kilometers, verplaatsingen en rijstijlen van uw voertuigen. De voordelen Dit systeem zorgt voor dan een . Want door de exacte registratie kan u zaken bekijken Weet u zelf niet welke extra gegevens dit u zal bezorgen? Wij geven u hier even de 5 voordelen van dit efficiënte systeem (VPN verbinding).

Zakelijke Tankpassen - Voordelige prijzen

U kiest simpelweg het voertuig en geeft de data in waarop de wagen naar de keuring moet.Ons systeem doet de rest en wanneer u de autokeuring moet regelen. Voordeel 3: vergelijk routes Moeten uw werknemers vaak autonoom naar dezelfde klant of plaats? Dan kan u makkelijk met onze wagenparkbeheer module .

Koppelt u dit terug naar al uw medewerkers, dan weten zij ook welke route ze beter nemen om de almaar groeiende files te vermijden. De voordelen van was nog nooit zo toegankelijk voor al uw medewerkers. Voordeel 4: beheer boetes Snelheidsovertredingen, niemand is er fan van. U als fleet manager kan er zeker over meespreken.

Laadpassen - Beste kwaliteit

Meer zelfs, u krijgt een zicht op de gereden snelheden. Ook kunnen we makkelijk een startonderbreker installeren om het beheren nog makkelijker te maken. Voordeel 5: behandel verzekering, afschrijvingen en contracten Zoals u kon lezen kan het volledige aspect van uw vloot beheersen. Zo kan u ook en dergelijke meer eenvoudig in het systeem opnemen.

Nog meer voordelen Dit zorgt niet enkele voor een beter beheer van uw wagenpark, u kan ook de gebruiken voor andere zaken: .

Wagenparkbeheer - vind het hier

Er is een groot aantal begrippen om alle software voor HRM toepassingen aan te duiden. Achter elk van de onderstaande begrippen kunt u de toevoeging software, app, applicatie, oplossing, pakket, platform, systeem, system of tool tegenkomen.

Iedere medewerker krijgt een unieke sleutel voor in- en uitklokken en op locatie worden één of meer Timeclock installaties geplaatst. Iedere klokactie, waarbij een sleutel op de Timeklok wordt aangemeld, slaat het tijdstip, de locatie van de klok en het sleutelnummer op in het geheugen. De Timeclock is rechtstreeks verbonden met Internet via een mobiele dataverbinding.

Navigation

Home

Latest Posts

Zo Sloop Je Een Auto!

Published May 08, 22
6 min read

Achterbumper Nissan Almera

Published May 07, 22
6 min read

Dynamo Ford Fiesta 1996

Published May 04, 22
6 min read