Raamsticker

Published Jun 14, 21
9 min read

Uw Auto Laten Wrappen

Wij wrappen o. a; full autowrap gedeeltelijke carrosserie panoramadak look bedrijfs auto's Wilt u uw bedrijfsuitstraling mobiel maken of laten schitteren, dan bent u bij ons op het juiste adres - Is mijn auto bestickeren een goede investering?.

Of het nu om wrapping, carstyling of een van onze andere diensten gaat. Onze vakmensen hebben een gezonde obsessie voor details - Bestelbus bestickeren.

Belettering

Wilt u uw auto verfraaien en een persoonlijke tint geven? Kies dan voor onze professionele mogelijkheden op het gebied van auto wrappen (inpakken) of striping (bestrepen). Met onze hoogwaardige folies creëren we iedere gewenste look en feel (Bestelbus reclame bestellen voor uw bedrijf?). Ook een fraaie dak wrap behoort tot de mogelijkheden. Autoliefhebbers uit de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden, Lisse, Zoetermeer, Haarlem, Rotterdam, Alphen aan de Rijn en de gehele randstad gingen voor u om hun auto te laten wrappen - ramen tinten breda. Vraag naar mogelijkheden of kom zelf met een idee, wij maken het mogelijk voor u. Auto striping is voor ieder merk / iedere auto mogelijk.

De auto striping is in vele kleuren beschikbaar en wij brengen dit vakkundig voor u aan. Geef uw auto een gedeeltelijke of volledige nieuwe look door hem te laten wrappen. Een auto wrappen wordt ook wel eens carwrapping genoemd en staat voor het ‘inpakken’ van een auto in hoogwaardige autofolie. Een auto wrappen is een goed en voordelig alternatief voor het laten spuiten van een auto. Bestelbus bestickeren. Car wrapping wordt steeds populairder. Het wordt gebruikt voor bedrijfswagens, bedrijfsauto’s, sportwagens en gewone personenauto’s. De levensduur van de hoogwaardige folies die wij gebruiken bedraagt zeker 10 jaar! Ze kunnen tegen wind, regen en zon.

Ramen Blinderen Breda

Wanneer u om welke reden dan ook de wraplaag van uw auto wilt verwijderen, dan trekt u de hoogwaardige folie er zonder problemen weer van af. Als de auto in de fabriek gespoten is, dan zal de lak van de auto er net zo uitzien als voor het wrappen - Autobelettering - Volop promotie onderweg. Wilt u weten wat de concrete mogelijkheden en tarieven zijn voor auto striping of auto wrap? Dan weet u het direct! De RDW heeft een regel aan carwrapping verbonden. Op het kentekenbewijs van de auto staat namelijk de oorspronkelijke kleur. U mag uw auto veranderen in iedere willekeurige kleur, zolang u de wijziging maar doorgeeft.

De RDW kan slechts een beperkt aantal kleuren registreren, waardoor de nieuwe kleur van uw auto er wellicht niet bij staat. Kies in dat geval de kleur die het meest op de kleur van uw auto lijkt. Ja, auto wassen is geen probleem. We raden aan om uw auto goed te onderhouden. Let er wel op dat de auto de eerste vier dagen na het wrappen nog niet bestand is tegen wassen en poetsen. Wacht hier dus nog even mee. Was de auto daarna bij voorkeur met de hand of kies voor ‘hot wax’ in de wasstraat voor extra bescherming. Dé carwrapspecialist.

Bestelwagen Beletteren, Bestickeren Of Wrappen?

Op de folie kunnen wel krassen komen, maar deze zijn gemakkelijk te verwijderen met een haarföhn of door de auto in de zon te laten staan. Dit is afhankelijk van de grootte en het type van de auto (autobelettering en autoreclame in de regio). Houd rekening met 2 à 3 dagen. Als het alleen om car stripes of bestickering gaat, kan het al binnen één dag geregeld zijn. Afhankelijk van het onderhoud, de verzorging en de folie die wordt gebruikt, gaat de laag gemiddeld 6 tot 10 jaar mee. Door de hoogwaardige wrapfolie die we bij Climax Autoglas gebruiken, garanderen wij een minimale levensduur van 10 jaar.

Het is verstandig om dit door een specialist te laten doen, om zo beschadigingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat de auto er weer als vanouds uitziet. Niet alleen auto’s, ook andere voertuigen zoals scooters, motoren, tractoren, vrachtwagens, treinen, bussen en vliegtuigen zijn te wrappen. De enige voorwaarde is dat het voertuig is voorzien van autolak: alleen daarop hecht de wrapfolie.

Plakfolie

Volg voor het ramen blinderen de volgende stappen:Maak de ruiten waarop u de raamfolie wilt plakken schoon en vetvrij. Zorg ervoor dat u de ruit helemaal schoon en droog is. Zorg er direct even voor dat uw handen ook goed schoon en vet vrij zijn. Maak de raamfolie auto op maat. Dit kunt u doen door eerst de autoruiten op te meten met een rolmaat. We raden het aan om ongeveer 2 centimeter aan de randen extra te meten. Snijd vervolgens de folie in de juiste maat. Bestelbus Beletteren bij Specialist. Vervolgens kunt u de raamfolie verder op maat maken. Spray wat water op de buitenkant van de auto.

Zorg dat u deze er strak op plakt. Laat hierbij wel de beschermlaag zitten, de folie wordt namelijk nog niet echt bevestigd. Deze stap is enkel bedoeld om de folie perfect op maat te snijden. Nu de folie strak op het raam is geplakt, kunt u de overtollige stukken met een mesje eraf snijden. Nu u de raamfolie op maat heeft, kunt u gaan beginnen met het raamfolie te plakken. Spray wat water gemengd met afwasmiddel op de autoruit. Zorg ervoor dat de ruit goed nat is. Haal nu een hoekje van de beschermlaag van de folie los. Spray dit hoekje ook in met water.

Bedrijfswagen Bestickering

Nu u de raamfolie op de ruit hebt aangebracht, zult u het moeten gaan droogstrijken. Dit kunt u doen met de bijgeleverde spatel. Voor het beste resultaat dient u te beginnen in het midden van de ruit. Strijk vervolgens vanuit het midden naar boven en beneden om alle vocht onder de folie uit te drukken. Probeer hierbij een constante druk op de ruit uit te oefenen (Dé carwrapspecialist). Doe dit net zolang totdat alle vocht en luchtbellen onder de folie vandaan zijn. Hier geldt; liever te lang dan te kort. Nu de folie er mooi strak op zit, bent u nog niet klaar.

Ontstaan er toch nog luchtbellen, strijk deze dan zo snel mogelijk weer weg. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om de eerste dagen de ruiten zo veel mogelijk met rust te laten. Dit houdt in dat u de ruiten niet open moet doen, niet moet schoonmaken en niet de achterruitverwarming moet gebruiken (Bus wrappen - Snel en goedkoop - Reclamemakers). Om de raamfolie zolang mogelijk netjes te houden kunt u het best de folie enkel schoonmaken met een zachte doek en warm water. Schoonmaakmiddelen kunnen de folie beschadigen en dat wilt u uiteraard voorkomen. Raamfolie voor het autoruiten blinderen koopt u snel en eenvoudig bij Winparts. U vindt een ruim assortiment auto raamfolie, verkrijgbaar in verschillende tinten.

Auto Beletteren - Bestelbus - Eigen Logo

Een rol raamfolie bestelt u al vanaf € 15,99. Nog vragen? Neem contact op via klantenservice@winparts. nl of bel naar 085 070 520Op de hoogte gesteld worden als er een nieuwe blog online staat? Of als eerste op de hoogte zijn van exclusieve aanbiedingen, kortingen en winacties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 5% korting op je eerste bestelling - Belettering, autobelettering, carwrappen, full colour prints.

Carwrapping - Auto Wrappen - AutoreclameCarwrap Breda

KMK Car Styling is een bedrijf waar u terecht kunt voor totale styling van uw voertuig. Met een ervaring van ruim 12 jaar op het gebied van styling kunnen wij u ongetwijfeld helpen met de wensen voor uw auto - Bestelbus wrappen, beletteren of bestickeren! - Auto-reclame. We zijn gespecialiseerd in het blinderen van ruiten en het wrappen van auto’s - Auto wrappen - Autoruiten blinderen. Tevens zijn wij leverancier van Chameleon raamfolie. Deze plaatsen wij ook vakkundig op uw voorruit. Kortom, totale styling onder één dak!Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw auto naar uw eigen smaak wordt aangepast. Klantgerichte benaderingMaatwerk voor elke autoKwaliteit altijd op nummer één.

Carwrapping: Pak Je Voertuig In Met Wrapfolie

Hoe Stickers Op Een Voertuig Aanbrengen?Waar Vind U Een Goed Bedrijf Voor Autobelettering?
Autoreclame - Belettering Voor Al Uw Bedrijfsauto's Met GarantieBelettering, Autobelettering, Carwrappen, Full Colour Prints

De Tintman Folies is gespecialiseerd in het blinderen van je autoruiten en het wrappen van je auto - Uw Auto Laten Bestickeren Door Vakmannen. Zowel het blinderen als het wrappen van je auto biedt naast het feit dat je auto er strak en stoer uit komt te zien, nog andere voordelen. Welke? Wat dacht je van het vergroten van je veiligheid? Aangezien inbrekers niet goed kunnen zien of er iets van waarde in je auto ligt doordat je autoruiten getint zijn, kiezen ze liever de auto naast jou die zijn autoruiten niet heeft geblindeerd. Naast deze vraag krijgen wij regelmatig verschillende soorten vragen over het wrappen en het autoruiten blinderen.

Heb je een andere vraag die er niet bij staat? Neem dan gerust contact met ons op. Dat is afhankelijk van je soort en model auto. Vraag vrijblijvend een offerte aan - Autobestickering, car wrapping en reclame. Vanaf de B-stijl (waar je gordel aanhangt) mag je onbeperkt laten voorzien van een folie. Voor de voorruit en de voorportieren geldt een wettelijke beperking van maximaal 50 procent. Ja, dit geldt als bewijs dat wij volgens de wettelijke richtlijnen hebben getint. De folie is niet alleen krasbestendig maar ook kleurvast. De Tintman Folies is officieel geregistreerd dealer van Sun Gard automotive folies, 3M carwrapfolies en de speciale lak en steenslag beschermfolie Venture Shield.

Full Color Promo Car Wrap Voor Auto En Bestelwagen

De raamfolie plaatsen wij aan de binnenkant. Je auto wrappen is het laten inpakken van je auto met gekleurde folie - Autoreclame - Effectieve manier van reclame maken. Dat is afhankelijk van je soort en model auto. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ja, je hoeft niet je hele auto te laten wrappen. Ja, de folie is eenvoudig te verwijderen. Dat kun je ook doen maar het wrappen is goedkoper. Ja, ook met een ouder model kun je bij De Tintman Folies terecht.

Een unieke look voor uw auto✔WAT IS WRAPPENDe folie wordt over de originele lak geplakt, zonder deze te beschadigen. De lak wordt hierdoor gelijk beschermd tegen kleine krassen & steenslag, folie eraf bij verkoop = nog steeds een zo goed als nieuwe auto! Wrappen kan ook enkel functioneel en onzichtbaar zijn om de lak te beschermen. (Paint protection film)Omdat wij staan voor kwaliteit, krijg je -mits wordt voldaan aan de voorwaarden- standaard een garantiebewijs mee. Na oplevering staan wij nog steeds voor je klaar!Werkwijze;Wij werken enkel met materiaal van hoge kwaliteit van 3M of Avery Dennisson, en gaan op een zorgvuldige wijze te werk.

Ramen Tinten Breda

Bus Wrappen - Vakkundig En BetaalbaarOnline Bestickeren, Ontwerp Uw Eigen Autoreclame


(Bij de prijs inbegrepen)Kleine schades, (deukjes, krassen) kunnen wij voor het aanbrengen van de folie vakkundig herstellen. Vraag gerust om meer info & alle mogelijkheden, of kom bij ons langs in dinteloord zodat je gelijk alle kleuren kunt bekijken!RUITEN TINTEN/ BLINDEREN✔ SNEL EEN OFFERTE✔ ALLE AUTOMERKEN✔ BINNEN EEN DAG GEREGELD✔ LEVENESLANGE GARANTIE U krijgt altijd garantie op loslaten en verkleuren, na oplevering staan wij nog steeds voor u klaar! - Portierruiten worden gedemonteerd, zo kunnen ook de niet zichtbare delen van de ruit getint worden. Strak resultaat zonder lichte randen/ losse hoeken!- Aan de dot-matrix (stippellijn rondom achterruit) wordt extra aandacht besteed.

More from Autoscout

Navigation

Home

Latest Posts

Een Occasion Kopen In De Buurt

Published Nov 18, 22
6 min read

Shortlease: Wat Is Het En Hoe Werkt Het?

Published Nov 07, 22
7 min read