Motorhelm Dames

Gepubliceerd jul. 25, 22
6 min read

Online Shop Voor Helmen & Accessoires

La Souris raadt daarom aan om de helm in de winkel te komen passen. Dan weet je zeker dat je met een passende helm naar huis gaat. Mocht dit niet lukken, kun je altijd nog je hoofdvorm opmeten en online een bestelling plaatsen. Volg de stappen in de tabel hieronder om de juiste helmmaat te onthullen (klik om te vergroten).

Ben je op zoek naar een specifiek merk motorhelm? Zeker weten dat je hem vindt in onze webshop. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd, zoals Arai, Caberg, HJC, SHARK, Schuberth en Shoei - Helm kopen, grote prijsverschillen met buitenland?. En zie je het merk dat je zoekt er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op; wie weet kunnen we toch iets voor je betekenen in je zoektocht naar de perfecte dames motorhelm.

Als je wilt gaan motorrijden, is een motorhelm verplichte kost. En dat is maar goed ook, want zonder helm is je hoofd bijzonder kwetsbaar bij een val - Motorhelmen voor mannen. De vraag is dus nooit óf je een motorhelm nodig hebt, maar wat voor soort motorhelm je nodig hebt. We bespreken welke soorten motorhelmen bij welk rijgedrag passen.

Motorhelm Dames

Daarom heb je een helm nodig die je hoofd aan alle kanten optimaal beschermd. De meest passende helm is in dit geval een integraalhelm. Dit type helm heeft een vast kinstuk en vizier. Naast de volledig bescherming die een integraalhelm biedt bij en val, beschermt deze helm je hoofd ook beter tegen kou en tegen geluid bij hoge snelheden.

Motorhelmen - MotorkledingMotorhelmen - Ruime Voorraad

Overweeg bij je keuze wel wat je zithouding op jouw motor is. Afhankelijk daarvan moet de plaatsing van deze ‘features’ verschillen. Kom je maar zelden op de snelweg met je motor, maar rijd je vooral op lagere snelheden? Dan kun je alsnog kiezen voor een integraalhelm, maar een jethelm kan dan ook voldoen.

Afhankelijk van het model zit er wel of geen vizier op de helm (Helm Kopen?). Het voordeel van een jethelm, is dat hij een ruimer gezichtsveld biedt dan een integraalhelm én voor meer verkoeling zorgt. Wat een jethelm ongeschikt maakt voor hogere snelheden, is de mindere bescherming aan de voorzijde van je hoofd en het feit dat hij bij hogere snelheden een beetje omhoog kan komen, waardoor je het snel koud krijgt.

Motorhelmkopen.nl

Het kinstuk op een systeemhelm is verplaatsbaar, waardoor je ook met een open voorzijde kunt rijden. Omdat dit doorgaans met één hand kan, kun je dit tijdens het rijden aanpassen. Een nadeel van een systeemhelm is dat er wat meer geluid de helm binnendringt dan bij een integraalhelm, wat voor een wat minder comfortabele rijervaring kan zorgen.

Deze is zo ontworpen dat hij meer zuurstof binnenlaat, en dat komt bij zo’n inspannende activiteit uitstekend van pas. Het kinstuk steekt bij een crosshelm verder uit en boven het gezicht heeft de helm nog een klep om je gezicht te beschermen tegen zaken als opschietende stenen en opspattende modder.

Het is overigens toegestaan om een motorcrosshelm op de openbare weg te gebruiken, maar we raden het niet aan. Heb je op basis van deze informatie de keuze kunnen maken voor welk type helm het beste past bij jouw motorgebruik? Dan is het alleen nog maar een kwestie van de stoerste uitkiezen, en zoals je zult ondervinden zijn er meer dan genoeg mooie motorhelmen om uit te kiezen! .

Motorhelmen - Aanbiedingen

, lijkt simpel, maar welke motor past het beste bij jou? Was iets op je hoofd zetten ooit voldoende als je op de motor stapte. Vandaag is dat niet meer genoeg en is elke helm een stukje technisch vernuft en stuk design om een statement mee te maken. Je wilt een helm die prettig draagt en je beschermt.

Wij zetten voor jou 7 tips op een rijtje om je te helpen die helm te kiezen die jou jarenlang rijplezier geeft! Met deze checklist vind je precies wat je nodig hebt - mannen motorhelm. Een helm moet een goede pasvorm hebben, niet te strak zitten en ook niet te los. Je helmband moet ook goed vast te zetten.

Meet je hoofd op en kijk welke helm de beste match is. Er zijn drie soorten helmen die allemaal hun eigen kenmerken hebben. De jethelm is de simpelste variant en bedekt alleen je schedel. Doordat de helm open is kan er van alles in je gezicht vliegen. Dan heb je de systeemhelm die als je het voorstuk openklapt verandert in een open helm.

Helmen & Motorkleding. Ruim Aanbod

Vind je het fijn om naar muziek te luisteren onderweg? Of wil je lekker kletsen met je medepassagier? Kies dan bij motorhelm kopen een helm met een communicatieset of voorbereiding. Niet alle helmen zijn voorbereid op het inpluggen van een communicatieset. Een systeemhelm is handig als je wilt communiceren met je helm op.

Wat Is Het Verschil Tussen Een Scooterhelm En Een Motorhelm?Crosshelmen - Motorhelm Kopen
Motorhelm KopenMotorhelmen - Gratis Verzending & Retour!

Hoe dichter de helm hoe minder je hoort van het geruis. Als je veel op de weg zit is een helm van duurzaam materiaal aan te raden. Zo gaat een helm van glasvezel of carbon wel 8 of 9 jaar mee - Online shop voor helmen & accessoires. Als je een bril draagt is dat een punt van aandacht bij de aanschaf van een motorhelm.

Een helm met een open vizier past altijd als je een bril draagt omdat je ogen dan vrij zijn. Een goede helm gaat zeker 3 tot 5 jaar mee. Je veiligheid staat voorop, dus kies niet voor de goedkoopste optie, maar voor de optie waar je het meeste rijgenot van hebt en die een tijd mee gaat.

Motorhelmen Voor Mannen

Helmen die in Nederland worden verkocht, dienen te voldoen aan de ECE 22. 05 normering. Deze normering omvat een aantal tests: * schokabsorbtie; de helm valt vanaf een bepaalde hoogte op een bol aambeeld. * stevigheid; er wordt druk uitgeoefend op het kinstuk en de zijkant, waarbij de vervorming gemeten wordt (Top 10 motorhelmen 2022). Een nieuwe motorhelm kopen; waar let je op?.

Je mag met iedere helm, mits hij gekeurd is volgend het ECE 22. 05 keurmerk, op zowel de motor als de scooter stappen. Omdat er maar één keurmerk is op het gebied van helmen is er dus geen onderscheid in motorhelmen en scooterhelmen. De ECE 22. 05 keuring is een Europese typegoedkeuring om de minimale veiligheidseisen voor een motor- of scooterhelm aan te geven.Dat de HJC I70 op de eerste plek van de lijst van populairste motorhelmen in 2020 staat bevestigd dat alleen maar. De HJC I70 biedt alles wat je van een helm kan verlangen. Van een intern zonnevizier en diverse printen tot aan een zeer goede veiligheidsrating, allemaal tegen een scherpe prijs.

Meer van Autoscout

Navigation

Home

Latest Posts

Een Occasion Kopen In De Buurt

Published Nov 18, 22
6 min read

Shortlease: Wat Is Het En Hoe Werkt Het?

Published Nov 07, 22
7 min read